torsdag

och de gick super att rida igår, red för lina, och idag gick de också jätte bra, duktiga ponny! <3 hon har verkligen humör, men när hon är på bra humör är hon hur duktig som helst! jag tkr inte att hon ska säljas längre! :p men imorn blir de inge stall, för då ska vi till pip! hoppas de inte blir för dåligt väder bara!
nu sitter jag och pratar med becca, hon är för rolig :D och snart ska jag gå och sova, så jag orkar upp imorn när klockan ringer innan halv sex :o :D
godnatt!





onsdag

har varit å jobbat, och ska snart åka till stallet. försöker ladda in musik i mobilen, men ja lyckas inte så bra tyvär.. men som tur är finns de ju nu radio på mobilen. de får duga så länge. jag har ju iaf lyckats ladda in bilderna från mobilen! :D 
nej nu stallet! :)

            


Ny blogg!

jaha, då provar jag här igen då! bloggagratis är tråkigt, men de va enkelt och bra, för här fattar jag inte värst mkt, men kan ju försöka förstå?! haha de märks om de går!
de senaste veckorna har bara bestått av jobb och jobb och jobb, och sen stallet därimellan. och sen även att träffa flickorna lite!
nu är de typ bara 12 dagar kvar tills lite ledighet! de behövs!
från tors-lörd har jag bodde hos elin och hundarna, trevligt :) det blev stallet, hundpromenader, matlagning och tårtbakning mm! och sen lite vanligt jobb däremellan. såg då också den bästa filmen, twilight! ja, jag är lite sen att inte ha sett den, men så är de :D den va iaf himla bra!
sen i lördags träffa jag becca och jennifer, de va kul :) 
och med ridningen, det går verkligen upp och ner! men sist jag red var hon väldigt duktig! kan hoppas att de fortsätter så! hoppade även för första gången med henne förra veckan, hon var jätteduktig, blev lite (mycket) vingligt ibland, och lite racer, men hon va söt!  onsdag blir de träning för lina!
och ny mobil har jag köpt också, ericsson så klart!  kan ju säga att de behövdes en ny mobil! jag trodde jag hade haft min i nått år, men de va visst lite längre så.. .. men den har fungerat bra, även om den bara efter nån vecka när ja köpt den,  fick bada i en betforhink! 
i em blir de stallet, ska åka upp till embla som ska skos, för jennifer jobbar, sen ska jag förhoppningsvis rida isadora också.
lite bilder på allt möjligt, bla från när vi var vid näset, då de va bra väder och inte regnade hela tiden! vill ha sommarväder nu!

            
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0